Äntligen...

Nu har jag tagit beslutet, och jag är övertygad om att det var det rätta. Man kan ju inte med säkerhet veta vad som händer i framtiden, men jag tror att det kommer ordna sig. Jag vill inte berätta i klartext förrän i morgon, men DÅ ska ni få veta allt :-) Jag kan säga att det har varit en känslomässig dag, men jag är nöjd.

Ser fram emot läggdags, då jag sovit ca 7 timmar sammanlagt på 2 dygn. Håll en tumme och en tå för att jag får en god natts sömn nu när allting löst sig.

Nu ska jag mysa med min lilla älskling. Alvins nya favoritlek är "mamma, pappa, barn" med bilar. Hahaha, ja han är söt min lilla guldklimp.

Ha det bäst, och ha tålamod. I morgon kommer allt i klartext för er som är nyfikna :-)

Dagens låttips "Hurricane" m Asha Ali (är hon som sjunger i nya Saab-reklamen, men detta är en bättre låt)

Puss

Känslodag

Det här hade jag ALDRIG trott...Var 110% säker på att det INTE skulle bli såhär. Att jag skulle stå inför detta beslut. Jag borde känna mig stolt och tacksam, men det blev bara för mycket. Nu står jag här och har NOLL aning om hur jag ska göra...och ska väl lämna besked i morgon. HJÄLP mig någon! Alla säger "följ ditt hjärta". Men jag har ingen kontakt med något hjärta ELLER hjärna just nu...allt känns bara förvirrat och jobbigt. Har en känsla av att morgondagen kommer bli lika tuff....

Sunday...

Jag är rolig...eller inte! Skulle rensa ur garderoben...det har jag gjort. Sen skulle jag dammsuga, det har jag inte gjort. För när jag ska dammsuga så kommer jag på att det finns ju miljoner andra grejer att fixa med istället! T ex sätta upp nya tavlor i Alvins rum. Och byta plats på de gamla. Skruva ihop en byrå. Pressa ut en affisch så att den går att sätta upp sedan. Stryka en duk. Sätta igång en tvättmaskin. Sätta sig i soffan och skriva blogg. Såhär kommer det fortsätta till klockan är ca 19:30. Då kommer jag på att jag MÅSTE dammsuga NU, annars blir det för sent. Och det kommer kännas superjobbigt och tråkigt. Det här är sååå typiskt mig. Skjut det tråkiga framför dig så långt det bara går. Istället borde jag ju dammsuga först av allt så jag slipper tänka på det. Och sen se hur mycket annat roligt jag hinner göra till kl 20. Vi får se hur det blir...jag röstar på det andra, men blir nog tyvärr scenario no 1.

Igår gjorde vi god mat och spelade Wii. Jag vann förstås STORT i bowling, som den naturtalang jag är på tv spel. Vi behöver inte nämna boxningen...det är bowling som räknas! Blev en supertidig kväll för mig, då jag har förkylning i kroppen och behöver min skönhetssömn. Varför heter det skönhetssömn?? Inte fasen blir jag snyggare efter jag sovit!

I morgon kommer Alvin hem...gud vad jag längtar! Tänk att få ha honom här jämt...Men nu är vi ju två som delar på underverket och då blir det ju såhär...

Nu går jag och dammsuger, NOT!

Ha en skön söndag. Det ska jag ha...sen. Pussinuss




Okej...

då har man väntat färdigt. Snart är det klart. På måndag kväll återkommer jag i klartext.

Har haft en bra och lugn fredag. Jobbat såklart. Gick bra. Sen blev det buffé på TC med Tove och hennes kompis Helene. Mycket gott och mycket mat! Sen såg vi Flickan som lekte med elden. Bra film! Åkte hem sedan och har suttit och surfat lite och kollat lite på tv. Pratat lite i telefonen samt slagit mitt rekord i Scrabble på internet. Som sagt, en bra och lugn fredag.

Nu ska jag lägga mig som den pensionären jag är :-) Sov gott..wherever you are (kom ni ihåg En röst i natten)

(vill åter igen påminna om låten Happy med Leona Lewis...sååå underbar!)

Alla är vi olika

har funderat mycket igår och idag...Igår var det efter filmen jag såg på kvällen...det här med technology. Msn, mms, sms, myspace, facebook, blogg, apan m.m m.m....Vad LITE man pratar med folk IRL nu för tiden! Man går inte ens på krogen för att få en dejt längre, nä de erbjudanden får man via msn eller facebook. Visst, vi lever på 2000-talet, men betyder det att man måste sluta ringa eller träffas? Är det någon fler som upplevt denna förändring eller är det jag som vaknat upp och insett att teknologin ibland tar över?! Nåt att fundera på...ta en kaffe IRL istället för att msna, eller slå en pling istället för att skriva ett inlägg på fejjan. Om du undrar vad jag gör borde du ringa istället för att kolla min blogg (du kan ju såklart ÄVEN titta till bloggen ;-))

Sen har jag funderat på alla missförstånd som uppstår via alla dessa förkortningar (msn m.m) och forum (fejjan m.m) De flesta tar för givet att man kollar mobilen eller Facebook så fort dom skrivit. Och har man skrivit något leder detta ofta till missförstånd dessutom. Som t ex att folk tycker man verkar för kärleksfull, eller för dryg e.t.c e.t.c

Nä nu slår jag ett slag för att ALLA börjar använda telefonen eller träffas på en fika istället! (alla utom jag.. för jag är beroende...) hahahahaha! Nä men nåt att tänka på i alla fall. I morgon smäller det! Hoppas på ett avslutat och ett påbörjat kapitel i mitt liv.

So long!

"I´m tired of using technology" (50 Cent, Milow, Jenny)

Huvudbry!

Väntat väntat och åter väntat...fick ett slutligt datum...fredag. Då händer det. Men idag hände det också! Och det gjorde att jag inte kan sluta tänka...Vill jag eller vill jag inte. Vad vill jag? Vad vill jag inte? För och nackdelar. Är ärad såklart! Men det gjorde det hela mycket mer besvärligt! Får se på fredag...men jag anar hur det kommer sluta. Och det är nog det bästa. Måste tänka på mitt bästa. Tänka på framtiden....

Jag gillar inte att sova längre...för jag kan inte sova! Nyss åkte garderobsdörren upp på vid gavel i sovrummet. Är detta normalt? NEJ! Det kan inte vara det...är jag dömd till att för alltid vara sömnlös nu? Usch...Och inte kan jag läsa min nya Läckberg heller, för den skulle ju såklart handla om spöken. Man har ju tur ibland....eller inte.

Den här veckan har jag inte fått mycket gjort hemma. I morgon borde jag sätta fart...vika sista tvätten och dona lite. Får se hur det blir. Ge mig en spark i baken någon!

Trivs i alla fall på jobbet, eller jobben rättare sagt. Det flyter på bra. Lugnt på ena och kaos på andra haha! Omväxling förnöjer.

Har inte så mycket tankar längre...är väl rätt nöjd med tillvaron tror jag. Just nu i alla fall. Just den här timmen/minuten/sekunden i alla fall. Föruom tant spöke så.

Ha en mysig kväll

Lyssna på Happy med Leona Lewis, kanske en av dagens bästa låtar :-)

Less less less

Hatar att vänta! Visste att det inte skulle bli idag heller! Damn...

Har jobbat läääänge idag. 7:40-18:30. Har inte stressat i alla fall. Då hade jag varit död nu. Men skönt att det inte finns några måsten ikväll. Bara ta det lugn och se lite på tv. Längtar inte till sängdags...kommer vara rädd..det VET jag...

Igår var en mysig kväll med lite gotta och film. Filmen var dock inte så läskig som vi trodde, men det var nog lika bra för jag har sovit som en stock i natt! Har varit pigg hela dagen (förutom när jag kom hem då...)

Känner inte för att skriva något djupare idag...så ha en mysig kväll. Stor puss!


Sköna lördag

Ska börja med att säga att jag får återkomma i frågan om spöken. Vågar inte ens skriva om det såhär på kvällskvisten...Kan iaf säga att Alvin berättat idag att han sett en gammal tant i hans rum och i mitt rum...INGE KUUUL!

Igår kväll hade vi myskväll jag o Alvin. Han käkade popcorn och jag en hårdbrödmacka med skinka hahahaha! Vi såg Return to Neverland, en mycket spännande rulle.

Idag har vi varit o shoppat lite, sen efter lunch och tupplur drog vi en sväng till Leos. Tog med oss min "gamle bekant". Var supertrevligt, men vid middagen blev Alvin plötsligt febrig. Blev inte så mycket gjort när vi kom hem förutom att han fick välling sen gick han och la sig lillskrutten. Hoppas han mår bättre i morgon och att vädret blir bra så vi kan ut och skejta. Han är kingen på skateboard (som vanligt inte partisk),

På måndag väntar nyheter. Längtar...gillar inte att vänta...men nu är det snart slut på väntan!

Min kväll (efter Alvins sänggående) har bestått av att se Här är ditt liv (på SVT Play), med Micke Persbrandt. Till detta åt jag lite daimglass vid tända ljus. En helt okej lördagskväll faktiskt.

Nu ska jag gå och lägga mig som värsta pensionären kl 22 på en lördagskväll. Men hör och häpna, jag ska inte sova! Jag var nämligen på Ica Maxi idag och hamnade i himmelriket. Nä inte riktigt, men nästan! Fick nämligen se att Camilla Läckberg givit ut en ny bok! Den sjunde i serien om Fjällbacka (tror det var den sjunde...) Var ju bara TVUNGEN att köpa boken. Har ju läst alla andra och tycker dom är superbra. Så jag tror jag lägger Flyga Drake ¨på is en stund och lusläser denna Fyrvaktaren istället...

Ha en supertrevlig lördagskväll. Ät mycket chips och dipp för mig, drick mycket cola eller ta ett glas vin, för mig. Så hörs vi en annan dag.

Over and out

Feelings, getting stronger in the dark-Moneybrother


Nä fy!

Vill inte sova i natt...var så rädd igår natt...usch! En kvinna...Alvin kände och skakade av rädsla. Då blev jag med rädd. Berättar mer i morgon. Orkar inte skiva nu. Men be till en högre makt att jag får sova i natt och att inget händer...

Tankar

Pratat med en kär väninna ikväll...vi är i samma sits fast i olika tidsstadier kan man säga. Men känslorna vi känner är nog rätt lika på många plan. Men vi måste vara starka! Vi har ju det mest underbara i världen, barn! Man får leva för dom och sina vänner. Det jag saknar är nog min familj, att ha dom nära. Är nog DET jag saknar när jag tänker efter! Klart jag har vänner, men blod är ju faktiskt tjockare än vatten. Ibland behöver man det där tjocka...

Idag har jag i alla fall kommit fram till att jag blivit såå mycket piggare av min nya kost! D.v.s mer grönsaker och nyttigheter. Plus i kanten för energin!

I morgon är det torsdag, vilket innebär: SNART HELG! Ska bli så underbart att få umgås med Alvin hela dagar utan stress. Leka och hälsa på vänner, kanske ta en tur till Leos. Blir härligt....

Nu ska jag se lite på Idol, är ju från Umeå ikväll. Puss på er!

TYPISKT!

Det är sååå typiskt mig. Så fort jag bestämmer mig för att äta nyttigare (jo det händer ofta, men håller det sällan en längre tid) så blir jag sådär hyyypersugen på allt som inte är nyttigt. Jag äter ju helt okej annars också...inte äter jag chips och dipp och snickers och daimglass varje kväll. Men det är JUST sånt som jag går runt och är sugen på, JÄMT, när jag har sagt till mig själv att äta rätt. Men nu ska jag verkligen försöka få in det här i min dagliga mat-rutin. Att äta olika grönsaker till varje rätt och äta mer bär och frukt och mindre pasta/bröd/ris. Ja ja...jag får ju lyxa en gång i veckan. Får se fram emot den dagen :-)

Alvin har lärt sig cykla utan stödhjul. Visst är väl det rätt bra för att vara nyss fyllda 3?? Jag är i alla fall storm-impad...kan det bero på att jag är lite partisk vad gäller den duktige cyklisten ;-)

Inget nytt vad gäller det nya...damn...Vill ha nåt kul och bra i mitt liv nu! Vill ha lite förändring. Jag gillar förändringar...blir lätt uttråkad. Även om förändringarna oftast gör mig hyperstressad, så mår jag inte så bra när livet bara går på rutin och inget händer...

Längtar till helgen. Ska träffa en "gammal bekant". Var ett tag sen vi sågs nu och jag ser verkligen fram emot dennes sällskap. Det gör Alvin också.

Lev livet idag, det går inte i repris...ha en mysig kväll

Dyrt att bli smal

Varför ska det bli dyrare att köpa mat som är nyttig och bra?!! Lätt irriterad. Men det struntar jag i just nu. Jag har köpt hem massor med god o nyttiga grejer och tänker du börja mitt nya liv. Tänker inte vara förkyld och hängig hela hösten. VÅGA VÄGRA SNORA!

Känner mig lite som i dvala just nu. Hade som ett litet lyckorus förra veckan, men det har som avtagit. Beslut som inte ännu kan fattas utan som bara maler i tankarna. Försöker lägga det på is tills det finns nåt konkret. Många tankar om andra saker som jag lovat mig själv att glömma...glömma för gott! Men men...mitt liv i ett nötskal.

Jag är i alla fall glad att Alvin är hemma. Han tar ju som upp all tid, så man har mindre tid att tänka på saker som inte inte BORDE tänka på.

Var rätt tråkigt på jobbet idag...var lite folk på båda jobben. Ingen att snacka skit med. I morgon blir det nog bättre.

Ids inte skriva nåt mer ikväll...ska slötitta lite på Kändisdjungeln innan jag lägger mig och läser Flyga Drake.

Ha en bra kväll. Kram

Back to Umeå...

Jaha då har den här helgen gått. Har haft en toppenhelg! Tusen tack till Viktor som tagit hand om mig!
I torsdags åkte jag till pappa. Där hemma fick jag lite vin och varma mackor och lite briost, mums! Såg lite film innan ögonen sved så mycket att jag var tvungen att stänga dem för natten.

På fredagen träffade pappa och jag min storasyster Christine, hennes man Magnus och lilla Tindra (Sebbe var sjuk och hemma med farfar). Pappa bjöd på god lunch på Kungshallen. Sen tog jag min resväska och drog iväg mot Blåsut. Gjorde mig i ordning för lite party. Åkte vid 17 tiden till Aspudden för att inspektera Viktors lägenhet (klart godkänd). Vi delade på en flaska bubbel innan vi drog vidare mot Söder. Där åt vi på en Grekisk restaurang. SUPERgott. Lammfilé med dragonsås...mmmm. Viktor bjöd :-)

Efter middagen gick vi vidare till Ljunggrens och där fick jag träffa alla Viktors nya arbetskompisar. Vi drog alla vidare till Undichi sen. SÅÅÅÅ kul..... Tog taxi hem vid 1tiden.

På lördagen blev det lite shopping på egen hand i Globen. Köpte lite nya kläder till Alvin och några små presenter till honom. Köpte lite hämtmat (canneloni med ricotta o spenat, mums!) Åt i syrrans lägenhet och sen var det bara att göra sig klar för en tripp till Grönan med Viktor.

På Grönan träffade jag min kära Ingela...som jag lekte med i Västerhaninge tills jag var 8 år och flyttade till Umeå. Såå roligt att träffa henne igen. Och ännu mer kul att hon kanske tar sitt pick och pack o flyttar till Norrland snart!!! Det blev iaf en trevlig o lugn kväll på Grönan med mycket karuseller. Åkte hem vid 23 tiden. Då var vi rätt nöjda och ville hem och sova. Ingela gick vidare till Patricia och jag o Viktor drog hem mot varsitt håll. Jag gröna linjen och han röda :-)

Idag kommer Viktor hit och hämtar mig för att skjutsa mig till Arlanda. En riktigt god vän! Kommer sakna honom på Armstrong.

Nu blir det duschen innan "taxin" går till flyget. Ikväll kommer Alvin hem så det kommer bli sååå trevligt att komma hem, och SLIPPA komma hem till en tom lägenhet :-)

ha en bra dag! Kram

Nedräkning

I morgon bär det ner till storstaden. Ska bli så skönt med miljöombyte. Har ju dessutom tänkt hitta min dröm-man där nere...SKOOOJAAAR! Inga karlar. Bara vänner och skoj. Blir utgång på fredag och Grönan på lördag. Självklart shopping på dagen på lördag :-)

Har inte fått något slutligt erbjudande ännu, är kaotiskt läge just nu så jag förstår om det dröjer till nästa vecka. Synd bara att man har tålamod NOLL...hatar när saker inte blir "färdiga". Vill sätta stämpeln "closed" på och sen gå vidare. Sån är jag och kommer alltid att vara. Synd bara att inte alla är så.

Nu sitter jag o stressar livet ur mig medan jag äter och bloggar. Typiskt mig det också....När ska jag lära mig! Jag har ju packat. Det är städat. Tvätten är vikt. Men jag kaaanske ska se film ikväll, ett kvarter bort...och då måste jag ju stressa?? Eller kanske inte. Ta ett djupt andetag...

Blev en bra dag på jobbet idag...blir alltid det...ibland...när det blir som...idag. Kan leva länge på det haha! Vad hände med att "gå vidare" och allt det där. Jaja. Titta skadar ju ingen!

Nä nu ska jag ta o sätta igång diskmaskinen...jag har ju SAGT att det här inte kommer bli nån spännande blogg...man får skylla sig själv om man kastar bort tid på att läsa om mitt vardagliga trista liv, hihi!

Sköt om er! Puss!

Hårda bud

Igår eftermiddag var det städning som gällde. Alvin hjälpte glatt mamma att torka lister, och var såå duktig. Sen var det dammsugning på agendan och Alvin satt snällt i soffan och väntade på att mamma skulle komma och dammsuga hans fingrar (fråga inte..han tycker iaf att det är skitroligt). Höll på med köksgolvet när jag hör en duns, inte ovanligt ljud hemma hos Johansson/Kriström. Tittar in i vardagsrummet men Alvin sitter snällt på golvet. Gick bra tänkte jag. Två sekunder efteråt kommer skatten gråtandes in i köket med handen på ögat. HAN HADE ETT JACK UNDER ÖGONBRYNET, och blod strömmade nerför ansiktet. Jag behöll lugnet och gav honom snabbt papper dränkt i kallt vatten som han fick hålla mot såret, medan jag gjorde välling och bytte blöja (självklart tröstade jag honom först). Sen snabbt iväg till bilen. Hårdingen har redan slutat gråta...vilken tuffing. Somnade i väntrummet ätandes vällingen. Sen limmade doktorn ihop såret. Då kom lite fler tårar men det gick jättebra. Vi fick ju se ambulandhelikoptern landa när vi kom ut från akuten så det blev det stora samtalsämnet i bilen på väg hem. Med sig fick han en glittrig groda och en söt liten ring med turkos sten :-)

Idag kom Proffice-Elin på besök på Gargnäs Produktion Link (där jag jobbar på eftermiddagarna) Vi hade möte tillsammans med ekonomichef Christian. Fick goooda betyg och fick vara lite stolt. Kändes lite som när läraren kom förbi på praktikplatsen i högstadiet! Men nu börjar det hända saker och jag längtar tills det blir klart...Inget är ännu officiellt så jag väntar med att skriva vad det gäller.

Efter en 9 timmars lång arbetsdag utan lunchrast tänker jag nu surfa lite på datorn innan jag fortsätter att dammsuga och torka golven...Ha en bra kväll! Tjipp


Söndagsmys

Solen lyser på ett sånt där "höstigt" vis. Jag gillar hösten...iaf såhär i början. När träden skiftar färg och solen lyser. Sen blir det bara ett grått mörker till snön kommer...Men men. Lev här o nu och njut! Mitt nya motto :-)

Jag och Alvin har nyss kommit hem från en tripp till stan. Självklart tog vi bussen. Alvin tycker det är så roligt att åka buss, särskilt om mamma låtsas att varje kurva och backe är skräckinjagande, då blir det extra skojigt.
Vi shoppade i alla fall skor, både mor och son. Alvin köpte sig en liiiiten motorcykel också. Det blev även en muffins i MVG. Mycket trevligt. Tråkigt att han ska till sin pappa i morgon bara...önskade att man fick mer av lill-skatten. Nu är livet såhär och har varit i två år, men man vänjer sig aldrig riktigt att vara "ensam" varannan vecka.

Vet inte vad kvällen har att erbjuda. Antar att vi kör igång lite "ler-bak" eller något sånt. Kanske se lite Peter Pan- Return to Neverland. Rätt mysig film :-)

I morgon är det jobb igen. Varför går helgen sååå fort och vardagen mycket mer långsamt...Kanske för att det skiljer ett antal dagar... Men men. Den här veckan ser jag faktiskt fram emot! Ett erbjudande väntar och det ska bli spännande att se vad det innehåller mer exakt! Sen så jobbar jag ju bara till tors, då jag åker till Sthlm.

Over and out...see ya later


Livet

Hejsan hej! Lördagkväll och jag sitter som vanligt framför datorn, tvn står på i bakgrunden. Med "som vanligt" menar jag att det brukar se ut så på kvällarna den vecka jag har Alvin. Jag vet att alldeles för mycket tid går åt till denna fyrkantiga beroendeframkallande maskin, men det är som trevligt.

Jag mår rätt bra nu! Men jag vet ju själv att mitt humör och mitt "mående" går upp och ner som värsta berg-o-dalbanan...Men som Petter sjunger "det går bra nu"...Jag har börjat reflektera på vad som är värt och inte. Vad man ska prioritera i livet, för att må bra. Det första jag har bestämt mig för är att tänka mer på vad jag har, inte på det jag INTE har. Jag menar what´s the point! Att gå omkring och deppa över sånt man inte har! Då missar man ju livets godbitar.. Nä nu blir det andra bullar. Och jag MÅR bättre av att sluta grina över spilld mjölk. Livet går vidare och jag med det. Är upp till mig vad jag vill fylla mina livs dagar med för något. Alvin, vänner, träning, bra filmer, göra fint hemma...Man behööööver ingen karl för detta! Jo ni förstår säkert..att det jag gått och saknat är en man. Men det är svårt att finna. Någon som passar som en pusselbit i mitt kompliserade hjärta. Tror inte jag kan släppa in någon på allvar förrän jag är helt okej med att leva själv. Låter kanske konstigt, men jag tror det är ren fakta.

På tors nästa vecka åker jag iaf till Sthlm, och jag hoppas o tror att det kommer att göra GOTT! Miljöombyte är aldrig fel. Mitt enda mål är att ha det skönt och roligt. Är väl inte så höga krav :-)

Näe nu ska jag spela lite scrabble..damn! Tror jag blivit lite halv-besatt av spelet!

Ha en supermysig lördagskväll!

Puss

RSS 2.0