Jahapp

...det var den helgen det! Önskar den var två dagar längre..men men, positivt är ju att jag får hem min skatt i morgon :-)

Har varit en trevlig helg. I fredags gjorde jag inte mycket alls, sov ut länge på lördagen...
Sen kom kusin vitamin och vi hade en riktigt trevlig eftermiddag med mycket surr och lite god mat. Sen övergick vi till vin :-) Vid 19 kom det fler brullor. Linda, Camilla, Anna, en till tjej...Och till sist kom Ida förbi. Mycket trevligt hade vi. Sen blev det utgång, men jag var inte ute så länge. Kan man kanske tycka var bra idag, eftersom det ÄNDÅ känns i gamm-kroppen att man lever...

Just ja! I fredags blev jag superlycklig! Har ringt ett Sthlms-nr till mig hela veckan, och jag har inte svarat. Trodde att det var en försäljare. Ibland struntade jag i att svara och ibland tryckte jag helt enkelt bort samtalet. Sen kollade jag mailen i fredags och tänkte precis ta bort ännu ett spam-mail..det stod grattis...jo tjena, vad skulle jag ha vunnit. Men tänkte att jag skulle kolla ändå, och tur var väl det! Såhär stod det:

"Hej, jag har försökt ringa dig flera gånger i veckan utan att komma fram, därför mailar jag detta till dig.
Du har vunnit en värdecheck hos oss på 2 000 kronor för bästa motivering i resepanalen i början av november.
Jag skickar den till dig om du bara skickar mig:

Adress du är mantalskriven på
Personnummer

Tack på förhand.

Hälsningar Magdalena Öhrn

Magdalena Öhrn
Informationschef
Ving Sverige AB

Ringde upp Magdalena på en gång för att höra om det verkligen var sant! Och det var det...Dom hade valt ut min motivering som bästa av ALLA, det ni! Nu måste jag verkligen ta mig iväg på en resa...nu när jag fått ett litet bidrag för min otroligt kreativa skrivar-förmåga ;-)

Snart kommer Tove förbi, sen blir det väl att sätta sig och se lite tv...pussinuss! (usch nu åkte skåpluckan upp! Dumma spöke!)

Dagens låttips: I don´t believe you - Pink

RSS 2.0