http://www.barncancerfonden.se/4711

http://www.barncancerfonden.se/4711

Ge en gåva..superenkelt med mobilen...så lite för så mycket.

Update

Måste ju säga att mitt favvo-program (och kanske det enda jag följer) är En annan del av Köping. Goare människor får man leta efter. Är sååå roligt, sitter alltid och skrattar högt när jag ser det!

Nu sitter jag o ser Robinson-finalen, och som vanligt är jag dålig på att bara se. Måste ju sätta igång datorn och kolla då och då...beroende? Javisst...jag erkänner. Alvin satt faktiskt uppe med mig till kl 21 ca. Han vaknade ju vid 9 någongång i morse, så han var inte så trött den vanliga läggdags-tiden...Han har haft en släng magsjuka och feber. Varit mer eller mindre dålig sedan ons kväll. Stackars. Och själv är jag förkyld. Haft en rätt händelsefattig, men helt okej helg.

Nu laddar jag mest för 12 o 13e feb. En underbar gammal klasskompis har fixat så vi ska se Deportees, Johnossi och the man, the myth, the legend..mr T...Herr Thåström himself. Längtar så jag dööööööööör! Ska bli heeelt underbart!

Nästa helg kommer nog oxå innehålla lite godbitar...förhoppningsvis Snabba Cash på fredag och lördag lite vin..men bara liiite, för ska som sagt ladda till helgen efter :-D

Har länge tänkt på vad jag vill ha..men har nog mest kommit fram till vad jag INTE vill ha:
*En mammas pojke
*En strulig pojke
*En oärlig pojke
*En känslokall pojke
*En snål pojke
*En pojke som inte vet vad han vill
*En tråkig pojke
*En pojke

Så alla ni män som inte passar in på listan ovan, är välkomna att höra av er :-) Jag vet iaf någon där ute som inte kan benämnas som något i listan ovan

Ha en mysig kväll!











Awakening

Nu börjar tanten vakna till liv...Mycket jag vill göra! Tänkte göra en lista, så alla ni som läser vet vad ni ska göra för mig, för att göra mig glad :-D hehe

Jag vill:

Måla om min hall, vit.
Dra alla kablar så att dom INTE SYNS
Köpa byrå/skänk + snygg lampa till hallen
Sätta upp min hatthylla
Sätta upp min fina "text", på nån vägg, som jag fick av Tove. "Love to live and live to love"
Köpa en sängram
Åka till Krakow eller Prag i april
Åka en vecka till varmare breddgrader, i maj/juni
Bli utbjuden på middag på restaurang
Bli kär
Bli vältränad
Bli 4kg lättare
Att någon lagar min stationära dator och fixar någon snygg lösning så jag kan ha den i sovrummet för att se serier
Att någon tvättar min bil
Att någon hjälper mig planera århundradets 30-årsfest
Göra om mitt badrum (klinker på golvet m.m)
Se Thåström och Johnossi i Sundsvall den 13e feb
Se Snabba Cash
Se Luftslottet som sprängdes
Att det ska ordna sig för en familj som står mig nära
Köpa ny taklampa till köket
Köpa nytt köksbord o stolar

Hoppas hinna bocka av allt detta innan sommaren :-D


Love love love

Idag kommer min älskade skatt hem. Och han ska vara hos mamma i 1½ vecka. Underbart!!




Igår blev en lugn tisdagskväll i min ensamhet, fast hade ju såklart datorn som sällskap :-) Sov ut ordentligt idag...sååå skönt. Nu ska jag bara torka golven, sen gå ut till återvinningen, sen kommer Alvin. Undrar vad vi ska hitta på idag. Nåt förslag? Är ju sååå kallt ute.

Nu är jag iaf långledig. Jobbar inte förrän på måndag. Mamma kommer hit på lördag, blir trevligt.

Har inte så mycket att skriva faktiskt. Livet är som vanligt...berg-o-dal-bana ;-) Man börjar bli van.

Kram


Dagens låttips Wheels - Foo Fighters

Karma

Idag har varit en kaotisk, men rätt rolig dag! Tur man jobbar med någon som är som en själv till stor del. Har fått mycket gjort idag, även om allt ännu är långt ifrån klart.
 Efter 9½timmars dagen + ½timmes lunch, blev det middag på Great Eastern med en god vän. Mycket surr och MYCKET mat. Mår rent illa nu! Tänkte inte ta buffé..men servitören kunde varken engelska eller svenska! Jag frågade på min perfeeeekta (hmm) engelska om kyckling o jordnötsås var "filé or thigh", men servitöret fattade noll och visade ett litet block med små blad...hm....ibland fungerar inte ens teckenspråk. Efter okontrollerat skrattanfall från oss, valde jag buffé.

Har tänkt OTROOOOLIGT mycket idag...jag säger bara KARMA. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Det är ett bra motto :-)

Dagens låttips (är i Thåströms våld just nu) Alla vill till himmelen - Thåström

saknar...
(bilden har inget med texten att göra)


Another year has past

Nu har storhelgerna kommit och passerat...Nu börjar ett nytt år och överallt börjar människor hoppas och tro, att det innebär förändring, nystart, nya möjligheter. Just idag känns det som att detta året inte kommer att vara så stor skillnad mot förra...Men även jag har väl önskat hoppats och trott, att 2010 blir bättre. Detta är vad jag önskar av 2010:

* Styrka - styrkan att komma ihåg vad jag lärt mig, för att jag ska må bra och inte stressa och tänka för mycket. Lägga energin på rätt saker, och rätt människor.

* Kärlek - självklart önskar jag mig själv kärlek. Men även om det inte kommer från det manliga könet, så är jag glad att jag har andra runt omkring mig som kan ge mig kärlek och värme. Min kära familj, mina vänner.

* Lycka - för att jag ska kunna uppnå lycka måste jag sluta tänka på allt jag inte har. Jag måste värdesätta alla guldklimpar i min omgivning och jag måste lära mig att ta för mig. Ta för mig av livet och allt vad det har att ge. Det är något man själv måste ta tag i. Ingen annan kommer dra iväg en på äventyr och upplevelser. Det får jag nog se till att jag själv gör.

Jag har läst många bloggar där 2009 summeras. Jag lämnar 2009 och kliver in i 2010, med mig tänker jag bara ha de bra minnena från förra året...så det så...

Dagens låttips Karenina - Thåström


RSS 2.0