Lördags update

Jaha då var den här veckan snart slut då...var tar tiden vägen?? Har varit en liten stressig vecka för Jenny, inre stress. Vet inte varför, men igår var jag nära att kollapsa när jag kom hem. Nu känns det lite bättre...
Idag har vi försökt hitta lite julstämning. Bakade pepparkakor med Sara o Adam..slutade med att Alvin o Adam gick o lekte och jag o Sara fick slutföra det hela. Stoppade in två plåtar i ugnen, tills det började lukta bränt och jag undrade om jag glömt en platta på eller något. Hade ju värmt glögg...Men det var ju såklart pepparkakorna som en del börjat få en mörk brun färg..några gick att rädda som tur var hihi. Så går det när två tankspridda och stressade människor försöker göra flera saker samtidigt haha. Men kul var det!

Nästa vecka ska julklappsinköpen slutföras. Tänkte hinna med en eller två biofilmer också. New moon och Luftslottet som sprängdes. Ni som ställer upp frivilligt kan anmäla intresse hos mig under veckan ;-)

Igår blev det lite mys med trevligt sällskap och kräftor med hemmagjord aioli m lime. Vilka kockar! Blev supergott, och aiolin passade utmärkt idag till kycklingspett. Vi hann även med lite pop & rock-spel, vilket jag såklart tog hem, big time :-D

Nu blir det att kika lite på Robinson, sen en tidig kväll för att ta igen sömnen jag missade igår natt. Ha så mysigt! Tänd ljus och ta hand om varandra...

Dagens musiktips Timglas - Lars Winnerbäck

I will survive..

Känner mig såå mycket bättre idag! Idag blir förhoppningsvis den första feberfria dagen, vilket betyder att jag absolut inte smittar (vad jag än haft) i morgon. I morgon blir det back to work! Ska bli skönt att få dagarna att gå...är boooring att ligga hemma.

Idag vid 14 tiden ska jag åka o hämta hem mitt lilla hjärta. Ska bli helt underbart att få rå om honom igen! Har varit extra jobbigt att vara utan honom nu när man inte ens orkat sysselsätta sig med något. Fick lite inspiration igår, av en god vän, blir kanske lite julbak på lördag. Köpa hem lite pepparkaksdeg och glögg och ha lite julmys med Alvin. Måste leta fram min Ainbusk-julskiva...

Nu blir det lite kaffe, första koppen på 4 dagar. Mmmmm.

Ha en underbar måndag! Over and out...

Dagens låttips: Sittin´on the dock of the Bay - Otis Redding

Lördags-update

Jag är verkligen inte bra på det här med att blogga. Tar mig aldrig tid, det kanske ni märker...Men men. Är väl mer "terapi" än ett sätt att exponera sig..så jag skriver när jag får lust.

Jag är sjuk :-( Har varit dålig hela veckan, men jobbat på med feber o snuva, hosta och ont i halsen. Alvin har varit hemma från dagis med sin pappa, det var Alvin som smittade mig. Vet inte om det är vanlig influensa eller svinis..spelar ju ingen roll, jobbigt är det ändå!

Tänkte åka en sväng på Barnens Hus idag för att inhandla lite julklappar, för att ha något att göra ikväll. Tänkte slå in julklappar och kanske ta ett glas vin. Men jag orkar inte åka dit...känner mig rätt svag i kroppen. Vill inte gå där och smitta alla. Kanske blir ett glas vin ikväll ändå, utan julklappsinslagning, men inte om jag får hög feber igen.

Det är trist att vara sjuk. När kroppen inte orkar göra något, men huvudet är JÄTTEsugen på att hitta på något. På tv är det bara skit, och jag har sett de två filmer jag hyrde igår...har en tvätt i maskinen men det gör sig ju självt...Men jag ska iväg o lämna igen filmerna, så jag kanske hyr en till, bara för att få tiden att gå.

Hade ett rätt intressant samtal i förrgår..någon som ville öppna sig, men jag förstod inte riktigt vart han ville komma faktiskt...Men det var intressant att höra att det finns fler "som jag".

Hoppas o ber till gud att denna sjuka går över snart..så man inte behöver vara sjuk när Alvin kommer på måndag. Men det är segt..vill aldrig gå över!

Hoppas ni får en rolig o mysig helg! Kram på er alla, over and out

Dagens låttips: Through Glass med Stone Sour

The ice is broken

Har haft en supertrevlig dag på jobbet idag! Gillar (de flesta) av mina nya arbetskamrater skarpt! Har kommit varandra mycket närmare nu och vi har supertrevligt! Längtar faktiskt till imorgon :-)

Har fått hem mitt lill-skatt nu också...måndagen är complete. Ha en supermysig kväll, puss

I´ll tell you what I want what I really really want

Känner mig lite småkrasslig..behöver piggas upp.

Vill att det ska hända något
KUL
SPÄNNANDE
ROLIGT
ANNORLUNDA
PIRRIGT
NYTT

OH MY GOD!

Vilka dårar som handlar på GK´s i Ullared. Någon som såg programmet?! Man måste ju nästan ta en tripp dit någon gång i livet, bara för att kolla in alla dessa skumma personer som åker dit och shoppar loss! Ja då har man i alla fall fått sig ett gott skratt ikväll...

Hade en mysig helg i Sundsvall. Tyvärr var man trött såklart på fredagskvällen, då vi såg Moneybrother. Dels hade jag gråtit nästan halva dagen. Blev en känslomässig sista dag på Armstrong...Kommer sakna alla jättemycket!
Men Moneybrother är Moneybrother. En ögon OCH öronfröjd. Köpte med mig en tomatsoppa (Moneybrother & Max´s Tomatosoup) och en skiva. Fick båda signerade efter konserten, men eftersom jag drog upp dom ur väskan trodde MB att jag snott dom..HAHA fast sådär på skämt, med glimten i ögat, som bara Moneybrother kan hehe.
Lördagen blev hemmamys i Stöde med Alvin o mamma o Gert o syrran.
På söndagen drog vi iväg till Ikea, jag och Alvin. Shoppade lite smått o gott, sen hem till Umeå igen.

Idag är jag lite halvförkyld igen! Sitter kvar i kroppen och äter upp min energi, men vill aldrig bryta ut helt.
Har haft en rätt rolig dag på jobbet idag. Första dagen som heltidsanställd. Trevliga arbetskompisar även där.

Skulle behövt städa o tvätta ikväll, men det finns ju kvar..som en klok person sa till mig...Får bli en annan dag.

Nu ska jag lägga mig och läsa En annan del av Bromma, sjukt rolig bok! Vill vara som Bella i boken, helt galet tokig haha!

Börjar redan tänka på helgen...hoppas den erbjuder nåt kul och spännande. Mindre troligt, men man kan ju alltid hoppas!

Puss o godnatt!

RSS 2.0